Thank you dear readers !!

Tomorrow, (23rd December) is my birthday!! Yay, I’m going to be 21….huge responsibilty *have to act grown up* and what not!!!! Hope this year brings me the happiness I had been wanting since quite long now (CA IPCC results😞😒)…….

So, thank you my dearest readers and friends for giving me this unforgettable birthday gift – 1000 likes *jumping while writing this* Thanks guys once again. Keep reading my posts (and liking them 😂😉)!! Love you all 😍😍😍😍

 

 

screenshot_20161222-233635

Advertisements

Sisterhood of the world bloggers award – A new one!

Thank you Ritu for nominating me once again for a vibrant new award once again. As always I am honoured and excited to receive the award and am going to answer your questions now :D. My readers, I am sure would have definitely come across her blog some time or the other (Ritu is quite famous in the blogworld), but if not, then do visit the blog of a proud mother of LP and LM 😀 🙂

 

 

wpid-blog-award1

 

Here are the rules, btw :

  • Thank your kind nominator
  • Proudly display the award image on you post and blog
  • Answer the 10 questions sent to you
  • Nominate 5 lovely blogs for the award and let them know by linking them to this post
  • Ask them 10 questions too!

And my answers to Ritu’s questions :

1) If you were a city, which would you be, and why?

Ans. I would be Bangalore, since it is a very cool city B-)
2) If someone was to write your life story, what would the title be?

Ans. She Captured – thoughts, images and hearts (sorry, I love my blog title too much :D)
3) How many pairs of shoes do you have?

Ans. Um, only 2! I have collections of clothes more than shoes!
4) What 3 things could you not live without?

Ans. Food, Phone and Laptop
5) Who is your biggest inspiration?

Ans. My mother, who knows how to handle the toughest of situations as well as people!
6) Sweet or Sour?

Ans. Sweet and spicy (I am Indian, alas!)
7) What is your favorite animated film?

Ans. Stuart Little – no doubt
8) Live to eat, or eat to live?

Ans. Live to eat. Life is short, so why waste time dieting?
9) Tell me about your most embarrassing moment!

Ans. There are too many in my life, and since they are too embarrassing, I would rather not share them here!
10) Do you believe in aliens?

Ans. Nope, but I believe in ghosts!!!

 

I shall nominate for this award:

1. SPIRITED DIVA

2. THE ARAN ARTISAN

3. The happy lifeaholic

4. VASHTI QUIROZ-VEGA’S BLOG

5. All I do

 

My 10 questions for my beautiful nominees :

1. If you could be someone else for a day, who would you be?

2. Who is your role model?

3. If you were deserted on an island, one person you would like to take with you?

4. What is the reason behind your blog title?

5. Have you written letters, as in real ones, and posted them?

6. Your favourite childhood memory?

7. In which country would you spend your entire life in?

8. Who is the reason behind your smile always?

9. Favourite TV show?

10. Honestly answer this question : What do you think about blog awards ? 😛

 

Phew! I am done, now your turn nominees 😀 🙂

And the baton is passed on…….!

Whoa! My second award, and that too within such a short time!! No one can possibly be happier than me. I’m as happy as I was when my site crossed 500 views. Thanks Kajal for nominating me!! I must say, she has an eclectic desi blog (desi means Indian). Do visit it if you want know how a cool Indian girl thinks 😉 😛

liebster-award3

 

 

Now the rules :

1. Link the person who nominated you to your blog post. Thank them and let them know you answered their questions.
2. Answer the 11 questions given to you by the nominator.
3. Nominate 5-11 other bloggers with a following of less than 500.
4. Create 11 questions for your nominees to answer.
5. Let the nominees know that they have been nominated by going to their blog and notifying them.
6. Display the award on your blog — by including it in your post and/or displaying it using a “widget” or a “gadget”.

 

Here are my answers Kajal :

1. What food could you eat every day and never get sick of?

Ans. Our staple food – Rice and sambhar……but I love all South Indian dishes and could never ever get tired of them!!

2. Who is your favourite person on earth and why do you choose that person?

Ans. If you could give me the option of naming three, I will say my mother, father and brother. All of them are equal for me and I can’t choose one, sorry !!

3. Your favourite holiday destination?

Ans. Kerala – God created a masterpiece place and it is this one!! Anyone who goes there can experience heaven 😀 🙂

4. If you could change one thing about this World, what would it be?

Ans. Discrimination and violence against women. At least after it changes I would be able to leave home without my mother worrying about my safety!

5. Who is your favorite author?

Ans. There are too many!!! But my all time favourite and the one whose books I turn to when I’m tired of the boring comedy channels is – P.G.Wodehouse

6. What is your biggest challenge when it comes to blogging?

Ans. Writer’s block – nothing else scares me so much! I’m not even afraid of not getting likes or follows as much as I am of “THE BLOCK”

7. What is the story behind your blog title?

Ans. The only talents I have are writing and photography and I wanted to give a common name – and therefore the title and the tagline!

8. Three good and bad things about you?

Ans. Good things I don’t know, but bad I can definitely say – anger, anger, anger!! My short temper is my only foe 😦

9. The 3 wishes you’d make if you get Aladdin’s Lamp?

Ans. I’d ask the genie to give me infinite wishes 😛

10. What does blogging mean to you?

Ans. It makes me proud that someone somewhere is taking their time to read my meaningless musings!

11. Tell your one memorable moment?

Ans. The first time I saw my baby brother when he was born! I was the happiest sister in the whole world 😀

 

And the nominees are :

1. LEADING-EDGE PERSPECTIVE

2. Animate your Life

3. LIFE IS BEAUTIFUL

4. BOWENDIARIES

5. 4 Year Old Adult

 

I’m sure everyone is tired of giving long answers to such questions, so you can answer mine in one word 🙂 Here are my questions for the nominees :

1. Name one city you can spend your entire life in.

2. Which is your favourite holiday destination?

3. If you were the last person on earth, would rather have a person with you or books!?

4. Which is the last book you read?

5. When was the last time you cried while watching a movie?

6. Would you rather give your date a bouquet full of exotic flowers or one red rose?

7. Typing or writing?

8. Would you rather be in a smartphone less world?

9. Letters or e-mail?

10. I’m running out of questions, so here is an easy one : which is your favourite season?

 

P.S. Do answer my questions or I’ll be heart broken 😛

And the award goes to……!

liebster-award-nomination-8-3-15

 

 

 

I am super excited to receive this award since it is the first time!!! Thank you Ritu for nominating me.

Firstly, I’m going to answer her questions :

1. Tell me something interesting

Ans. My brother is 17 years younger than me.

2. Tell about a plan gone wrong you put together (can be about anything)

Ans. I always make a plan for studies, and it never turns out the way I planned

3. Dreamer or realist?

Ans. I dream realistically.

4. If you could learn any language, which would it be?

Ans. I’d love to learn French

5. Tell me what your favourite city is and why

Ans. My favourite city is Bangalore, because the climate there is so pleasant!

6. iOS or Android?

Ans. I use Android but would love to use iOS

7. What kind of music do you like?

Ans. I love melodies but enjoy all genres of music

8. Favourite food to cook yourself

Ans. Easiest, and tastiest – rice and sambhar

9. If you could live anywhere in the world, where would it be and why?

Ans. Venice – it is such a romantic and beautiful city.

10. Dream job (nerdywordybirdy, this one got me thinking ;))

Ans. I’m a CA student, so I definitely would say – Auditor!

11. Tell me a quote from someone random you heard which stuck with you

Ans. “We learn to speak by the age of two, but it takes forever to learn what to”

 

Now, my nominations:

1. Perhaps yes, perhaps no. Exactly? I don’t know.

2. DORKCHOPS

3. SPIRITED DIVA

4. thoughtsofaindianteenager

5. Suyash Chopra

 

Here are the rules :

1. Link the person who nominated you in your post and let them know

2. Answer the 11 questions posed for you in your post

3. Nominate some other bloggers for the same thing

4. Create a set of 11 new questions for your nominees

5. Let them know that they’ve been nominated!

 

My questions :

1. What is your greatest fear?

2. Which is your favourite getaway?

3. If you could turn invisible for one day, what would you do?

4. Who is your role model?

5. What is your hobby?

6. E-book or real book?

7. MS Word or pen and paper?

8. Who is your favourite singer?

9. Choose : being the last person on earth or internet less world

10. One song that ignites an old memory?

11. Which language would you like to learn?

That’s it! Thanks Ritu for nominating me and congrats to my nominees!